Analyser (Uppdateras) Inför det riktigt stora rapportflödet i nästa vecka har även på fredagen en hel del analyser publicerats. Bland annat har Betsson fått ett par höjda riktkurser.

SEB Equities höjer riktkursen för Betsson till 72 kr från 49 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Aktien stängde på 68,40 kr på torsdagen.

DNB Markets höjer riktkursen för Betsson till 80 kr från 73 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Aktien stängde på 68,40 kr på torsdagen.

Pareto Securities höjer riktkursen för Husqvarna till 85 kr från 81 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev på torsdagskvällen. Husqvarna stängde på 79,28 kr på torsdagen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Evolution Gaming till 640 kr från 440 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Aktien stängde på 670 kr på torsdagen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Besqab till 120 kr från 100 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

DNB Markets höjer sin rekommendation för Stora Enso till behåll från sälj. Riktkursen höjs till 10,50 från 9,00 euro. Det framgår av en analys.

SEB Equities höjer sin rekommendation för norska Kværner till köp från tidigare behåll. Riktkursen höjs samtidigt till 10,00 norska kr från 7,00 kr. Det framgår av en analys.

DNB upprepar sin säljrekommendation för det finländska telekombolaget Elisa inför nästa veckas rapport. Även riktkursen 45 euro står fast. Det framgår av en analys. Banken räknar med att försäljningstillväxten kommer att ha saktat in under det andra kvartalet då covid-19 sätter press på roaming och utrustningsintäkter, bedöms det i analysen. DNB spår en organisk försäljningstillväxt om 1 procent under det andra kvartalet, efter en tillväxt om 4 procent under närmast föregående kvartal. Aktien i Elisa var ned 1,2 procent till 55,12 euro på fredagsmorgonen i Helsingfors.

ABG Sundal Collier sänker sin rekommendation för Alfa Laval till behåll från tidigare köp. Riktkursen justeras dock upp till 210 kr från 205 kr. Det framgår av en analys. Alfa Laval handlades strax efter klockan 10 på fredagen till 202 kr på Stockholmsbörsen.

Goldman Sachs återupptar bevakning av fordonsäkerhetsföretaget Autoliv och rekommenderar köp. Riktkursen är 81 dollar, vilket motsvarar cirka 746,60 kr. Det rapporterar nyhetsbyrån Dow Jones. Autoliv-aktien handlades till 601,40, cirka 3 procent, upp under fredagen.

 

 

 

 

 

 

 

Aktiechatt
Hernhag: Tre köpvärda aktier just nuOch fyra intressanta tillväxtaktier
Börsen
Börsen: Avslutning ovanför nollstrecket
Foto: istockphoto
Fonder
Klassisk hedgefond lägger nedVar tidigare Sveriges största hedgefond
Foto: Vidar Ruud/NTB/TT
Aktie
SAS: Starkast återhämtning i inrikestrafiken
Foto: istockphoto
Analyser
Här är fredagens analyser
Foto: Janerik Henriksson/TT
Analys
Kepler Cheuvreux sänker Holmen"Utsikterna för pappersverksamheten allt mer deprimerande"
Analys
RBC: Utebliven fartygsdrift äventyrar Wärtsiläs orderbokSänker till underperform
Aktie
Flera finanskändisar har gått in i Qliro
Placera
Nordea spår sidledes börs framöver"Begränsad uppsida på kort- och medellång sikt"
Foto: Johan Nilsson/TT
Aktie
SAS överens med obligationsägare
Insider
Leo Vegas medgrundare fortsätter att sälja aktier
USA-KINA
Trump bannlyser Tiktok
Aktier
Aktierna som Blecher ökat i
Fonder
Flera nya fonder bland proffsens favoriter
Placera
Utländska investerare dumpar japanska aktier
Val
Marknaderna som kan gynnas om Biden vinner
Krisen
Finansministern: Utvecklingen något bättre än befarat
Aktie
Norska småspararfavoriten har rasatNel ned över 20 procent sedan toppen i juli
Analys
SEB höjer finska däckjätten till köpSer "better times ahead"
Insider
Familjen Persson fortsätter att öka i H&M
Foto: istockphoto
Bostad
Hemnet: Rekordmånga borätter till salu
Aktier
Aktierna som flest fonder äger
Fonder
Här är månadens bästa fonderÄdelmetaller och småbolag i topp
Placera
Blackrock: Föredrar Europa framför USA
4/8
Trading Direkt: Olja och amerikanskt presidentval