Garo: Niklas Rönnäng blir ny vd för GARO E-mobility AB

2021-07-08 08:30:00

Med sin kunskap och erfarenhet från både energibranschen och tillväxtbolag har Niklas rätt egenskaper och förutsättningar för att leda GAROs fortsatta tillväxt inom E-mobility. Förutom att Niklas har haft ledande roller i tidigare tillväxtbolag, så har han dessutom varit styrelseordförande i samtliga NIBE Energy Systems nordiska bolag samt i ytterligare fyra bolag inom NIBE koncernen. 

"Jag är glad över att jag har fått möjligheten att bli en del av GARO som är ett otroligt spännande bolag. Det ska bli väldigt roligt att få vara drivande i GARO E-mobilitys fortsatta tillväxtresa. Jag ser fram emot uppdraget och att möta kunder, samarbetspartners och andra intressenter med produkter som ligger helt rätt i tiden." säger Niklas Rönnäng. 

"E-mobility är det produktområde som har snabbast tillväxt inom GARO, drivet av ökad eldrift inom fordons- och transportsektorn. Vi är stolta över att presentera Niklas som en nyckelperson att driva och leda den expansiva resan framåt" säger Patrik Andersson", CEO i GARO Group.

Niklas tillträder tjänsten 1 januari 2022.
 

För mer information, vänligen kontakta:
Patrik Andersson, CEO: +46 (0)76 148 44 44
GARO AB (publ) org. nr 556071-7772 är ett företag som under eget varumärke utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. GAROs kunderbjudande är att tillhandahålla helhetslösningar inom produktområdena Installation, E-mobility, Projekt och Tillfällig el med fokus på elsäkerhet, användarvänlighet och hållbarhet. GARO grundades 1939, har sitt huvudkontor i Gnosjö och är idag ett internationellt bolag med verksamhet i sex länder med cirka 400 anställda. Bolagets produktionsenheter i Sverige ligger i Gnosjö och Värnamo samt i Polen i Szczecin. GAROs omsättning under 2020 uppgick till 1 040 Mkr. GARO är noterat på Nasdaq Stockholm under kortnamnet "GARO". För mer information, se www.garo.se

Cision