FREE2MOVE: FÖRPRODUKTIONSAVTAL MED MY EDEN, VÄRT MINST 2,2 MLN KR

2021-09-15 10:35:14

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Free2Move har tecknat avtal om att agera ombud för My Eden och tecknar förproduktionsavtal.

Det framgår av ett pressmeddelande.

My Eden, som ägs av trädgårdsmästaren Bosse Rappne, utvecklar en IoT-lösning för smart klimatstyrning av växthus för konsumentmarknaden. Avtalet som Free2Move har tecknat med My Eden omfattar inköp & kvalitetstestning av de 100 stycken första klimatsystem med molntjänst, webapplikation och kontrollenhet som har utvecklats av Free2Move. Målet med avtalet är att säkra upp en storskalighet och enkelhet i kommande tillverkningsproduktioner där My Edens kommande organisation själva ska kunna hantera hela inköps- & testnings-processen.

Efter produktion av de 100 My Eden-klimatsystem fortsätter Free2Move att supporta My Eden med det befintliga supportavtalet som kommunicerats tidigare.

Värde på avtalet är minst 2,2 miljoner kronor men kan komma att justeras uppåt beroende på My Edens slutgiltiga paketering. Avtalsvärdet innevarande år beräknas till 2 miljoner kronor. Avtalet börjar gälla den 15 september.Direkt-SE