Analyser (Uppdateras) Flera nya köprekar finns även på onsdagen i de av analysföretagens publicerade analyser.

JP Morgan höjer sin rekommendation för SKF till neutral från undervikt. Riktkursen sänks till 130 från 170 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 123 kr på tisdagen.

Handelsbanken Capital Markets inleder bevakningen av Electrolux Professional med rekommendationen köp. Riktkursen är 36 kr. Det framgår av en uppdatering från banken. Aktien stängde på 20 kr på tisdagen.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Assa Abloy till behåll från sälj. Det framgår av en analys.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Kindred till 75 kr från 80 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på 26 kr på tisdagen. 

SEB Equities höjer sin rekommendation för Hufvudstaden till köp från tidigare behåll. Riktkursen sänks dock till 175 kr från 200 kr. Det framgår av en analys.

Morgan Stanley sänker sin rekommendation för Boliden till in line från övervikt. Riktkursen sänks till 220 från 260 kr. Det framgår av ett morgonbrev.

Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för Electrolux till köp från behåll. Riktkursen är 140 kr. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på drygt 113 kr på tisdagen.

DNB Markets sänker riktkursen för Scandic Hotels till 62 kr från 120 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 32,74 kr på tisdagen och den har fallit med 69 procent sedan årsskiftet.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Autoliv till köp från behåll. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för oljebolaget Lundin Petroleum till köp från tidigare behåll. Riktkursen sänks dock till 190 kr från 330 kr. Det framgår av en analys.

Kepler Cheuvreux upprepar sin köprekommendation för Essity med riktkursen 360 kr. ”Hygien- och hälsobolaget gynnas av coronapandemin, då konsumenterna bunkrar toalettpapper. Visserligen påverkas affärsområdet Professional Hygiene sannolikt negativt, men sammantaget bör effekten bli positiv. Därtill utvecklas kostnaderna för råvaror och energi gynnsamt för bolaget”, skriver Kepler i en analys, uppger Direkt.

Pareto Securities sänker riktkursen för Tele2 till 145 kr från 157 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en uppdatering från banken.

ABG Sundal Collier höjer riktkursen för Bonesupport till 44 kr från 39 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys som släpptes på onsdagsmorgonen.