Analyser UPPDATERAS Ett antal höjda rekommendationer finns bland torsdagens skörd av analyser från analyshusen.

Pareto Securities höjer riktkursen för Billerud Korsnäs till 150 kr från 125 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

DNB Markets har höjt riktkursen för Avanza till 490 kr från 460 kr. Rekommendationen köp står fast. Det framgår av Bloomberg där förändringen är daterad den 3 oktober. Avanza stängde på drygt 442 kr på onsdagen efter att ha gått upp med 5,5 procent under dagen.

Morgan Stanley sänker riktkursen för Millicom till 600 kr från 650 kr. Rekommendationen övervikt upprepas. Det framgår av en analys.

Morgan Stanley höjer däremot riktkursen för Veoneer till 60 dollar från 55 dollar. Rekommendationen övervikt upprepas. Det framgår av en analys.

JP Morgan sänker sin rekommendation för Swedbank till neutral från övervikt. Riktkursen sänks till 210 från 240 kr. Det framgår av Bloomberg. Swedbank stängde på 206 kr på onsdagen, efter ett fall på 5,8 procent.

SEB Equities har sänkt riktkursen för Leo Vegas till 98 kr från 119 kr. Rekommendationen köp står fast. Det framgår av Bloomberg där förändringen är daterad den 3 oktober. Leo Vegas stängde på 59 kr på onsdagen och aktien har tappat drygt 16 procent de tre senaste månaderna.

Carnegie höjer sin rekommendation för Pandox till köp från behåll. Riktkursen är alltjämt 175 kr. Det framgår av en analys.