Analyser UPPDATERAS En ny köprekommendation finns bland torsdagens färska analyser.

Credit Suisse höjer riktkursen för H&M till 120 kr från 112 kr. Det skriver Reuters. Rekommendationen underperform står fast.

DNB Market har inlett bevakning av Bravida genom att sätta rekommendationen till köp. Det framgår av Bloomberg. Riktkursen sätts till 84 kr. Bravida stängde på 69,30 kr på onsdagen.

SEB Equities höjer sin rekommendation för Dustin till köp från behåll. Riktkursen sänks dock till 90 från 92 kr. Det skriver Bloomberg First Word. Senast betalt för aktien var 81,50 kr.

Pareto Securities höjer riktkursen för Storytel till 175 kr från 155 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en dagsfärsk analys. ”Vi väntar oss en stark avslutning på 2018 med en rekordstor ökning av antalet abonnenter”, skriver Paretos analytiker.

ABG Sundal Collier sänker riktkursen för HIQ till 52 kr från 55 kr. Rekommendationen sälj upprepas. Det framgår av en analys. HIQ stängde på 58,70 kr på onsdagen.

Redeye inleder bevakning av Annexin Pharmaceuticals med ett rimligt värde (fair value) om 7 kr per aktie i sitt basscenario. Analysfirman räknar i ett negativt scenario (bear case) med en rimlig kurs på 3,50 kr, och i ett optimistiskt scenario (bull case) med 35,00 kr.

DNB Markets sänker riktkursen för bilsäkerhetsjätten Autoliv till 820 kr från tidigare 940 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av Bloomberg. Autoliv handlades vid 9.40-tiden på torsdagen till cirka 778 kr på Stockholmsbörsen, en nedgång med 0,7 procent för dagen.

RBC Capital Markets höjer riktkursen för Hansa Medical till 360 kr från 330 kr. Rekommendationen outperform upprepas. Det framgår av Bloomberg där förändringen är daterad den 27 september. På torsdagsmorgonen har Hansa Medical offentliggjort ”positiva finala övergripande” resultat från två fas 2-studier med imlifidas vid njurtransplantation. Hansa Medical stängde på 267,60 kr på onsdagen.

Även SEB Equities höjer riktkursen för Hansa Medical till 380 kr från 300 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg.