Analyser (Uppdateras) Flera köprekommendationer finns med bland de analyser som publicerats under tisdagen. 

Pareto Securities inleder bevakning av Byggpartner med rekommendation köp och riktkurs 61 kr. Det framgår av ett marknadsbrev. Byggpartner stängde på 47,40 kr i måndagens handel.

UBS höjer sin rekommendation för Sandvik till köp från neutral. Riktkursen är 200 kr. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 180,30 kr på måndagen.

UBS höjer även sin rekommendation för ABB till köp från neutral. Det framgår av Bloomberg. Ingen riktkurs anges.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Hexagon till 608 kr från 554 kr. Rekommendationen köp upprepas.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för ABB till 27 schweizerfranc från 23 schweizerfranc. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Kepler Cheuvreux sänker sin rekommendation för Epiroc till behåll från köp. Riktkursen sänks till 116 från 117 kr. Det framgår av en analys.

Exane BNP Paribas sänker sin rekommendation för H&M till neutral från outperform. Riktkursen ligger kvar på 200 kr.

Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för SKF till behåll från minska. Riktkursen höjs till 186 från 158 kr. Det framgår av en sektoranalys som släpptes på tisdagen. Aktien handlas kring 185 kr på tisdagen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Indutrade till 337 kr från 290 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien handlades till 312,80 kr på tisdagsförmiddagen, en rörelse nedåt med 1,9 procent.