Analyser (Uppdateras) En ny köprekommendation och flera höjda riktkurser finns bland tisdagens färska analyser från analysföretagen.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för medicinteknikbolaget Arjo till köp från tidigare sälj. Riktkursen mer än fördubblas till 52 kr från 25 kr. Det framgår av Bloomberg. Arjo stängde på måndagen till kursen 46,32 kr.

Handelsbanken Capital Markets höjer riktkursen för Swedish Match till 630 kr från 620 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 538,20 kr på måndagen.

Nordea Markets höjer riktkursen för ABB till 250 kr från 220 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 224,40 kr på måndagen.

Renaissance Capital inleder bevakning av oljebolaget Africa Oil med rekommendationen behåll. Riktkursen sätts till 1,85 kanadadollar, motsvarande cirka 13,50 kr. Africa Oil stängde på måndagen till kursen 1,42 kanadadollar på Torontobörsen och till 10,25 kr på Stockholmsbörsen.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för bettingbolaget Betsson till behåll från tidigare sälj. Riktkursen är oförändrat 38 kr. Det framgår av Bloomberg. Betsson stängde på måndagen till kursen 41,50 kr på Stockholmsbörsen.

ABG Sundal Collier inleder uppdragsbevakning av kontraktstillverkaren Hanza Holding med ett riktvärdesintervall på 13-30 kr. Hanza-aktien handlades på tisdagen upp 2 procent till 17,90 kr.

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för verkstadsföretaget Epiroc till sälj från tidigare behåll. Riktkursen anges till 110 kr. Det rapporterar Bloomberg News.

Baird höjer sin rekommendation för Volvo till outperform från neutral. Det skriver Bloomberg First Word.

Kempen höjer på tisdagen riktkursen på Oncopeptides från 200 till 210 kr och upprepar köp. Det framgår av en uppdatering i Bloombergsystemet. På måndagen anordnade bolaget en telefonkonferens med anledning av att bolagets verksamhet ifrågasatts i en analys från amerikansk hedgefond.