Dundersuccé för Placerargolfen

Publicerad 2012-08-30 07:27

Intressanta föreläsare kombinerat med perfekt golfväder gjorde att de närmare 200 spelarna fick en dag att minnas. Missa inte bildspelet och resultatlistan från Stora Placerargolfen.

Själva tävlingen vanns av Tobias Myhre före Mattias Lindfors. Trea kom Kjell Örborg. Alla tre på 38 poäng. Tobias hade dock lägst handicap.

– Vilken dag det blev. Ett perfekt arrangemang och bra priser, sa en glad slutsegare efter tävlingen på Lindö GK, i Vallentuna norr om Stockholm.

Privata Affärer och Veckans Affärer bjöd läsarna på en heldag med ett späckat program. Först fick deltagarna en timmes kostnadsfri rådgivning från Skagen Fonder, Danske Invest, Fondmarknaden.se och Cicero Fonder.

Efter en gemensam lunch genomfördes tävlingen på två banor, Parkbanan och Dalbanan. Hugade golfspelare fick också möjlighet att utmana två stora idrottsstjärnor på de två korthålen.

Det handlade inte om Tiger Woods och hans kollegor men väl Rami Shaaban, fotbollsmålvakt i bland annat Arsenal, Djurgården och Hammarby, och Kim Johnsson, framgångsrik back i NHL-laget Philadelphia flyers och Malmö Redhawks som bjudits in av en av dagens utställare, Fondmarknaden.se.

Här kan du ladda ner hela resultatlistan från vår tävling som arrangerades den 28 augusti.