I annonssamarbete med CRYPTO ENGINE

ANNONS När det kommer till att köpa Bitcoin finns det en mängd olika hemsidor att göra detta på. Dock så finns det en viss rädsla bland investerare kring hur pålitliga olika hemsidor är som faktiskt erbjuder tjänster kring att köpa Bitcoin. Ett av de företag som erbjuder folk att köpa Bitcoin är Crypto Engine och företaget har vuxit kraftigt de senaste åren. Därför kommer en recension att göras kring hur hemsidan funkar och vad de olika fördelarna med deras tjänster är.

Bli medlem

Det bästa med Crypto Engine är att det är enkelt och smidigt att bli medlem på deras hemsida och börja handla Bitcoin. Det första som dyker upp på deras hemsida är en introduktion till företaget på en video. Detta är bra för den som har problem med att läsa mycket text. För att bli medlem krävs också minimalt med information, exempelvis namn, telefonnummer och e-postadress. Det tar därför bara ett par minuter att registrera sitt konto och därefter bekräfta det genom e-post eller sms. Därefter är det bara att vänta varpå en professionell investerare kommer ta kontakt via e-post för att förklara hur den först insättningen behöver göras. Den minsta insättningen är 250 amerikanska dollar, vilket är viktigt att ha i åtanke. Detta är allt som behöver göras för att få ett konto på plats.

Tillgång till kryptovalutor

Det bästa med Crypto Engine är att investerare på hemsidan får tillgång till flera hundra olika typer av kryptovalutor. På så sätt går det att investera i andra valutor än bara Bitcoin. Genom att göra detta får man som investerare möjlighet att sprida sina risker och inte satsa allt på just en valuta. Detta kräver dock i sin tur att man som investerare måste läsa på ordentligt kring de olika kryptovalutorna. En investering bör inte göras utan att förstå vad valutan innebär och hur framtiden möjligen ser ut för den. Utan om man vet mest om Bitcoin är det bästa att hålla sig till just den valutan.

Andra fördelar med Crypto Engine

Det som är bäst med Crypto Engine är att hemsidan är mycket användarvänlig. Den är enkel att navigera och det är tydligt kring hur olika investeringar görs. Som nybörjare kan det dock vara svårt att veta hur investeringar görs, varpå Crypto Engine har tagit fram olika nivåer som varierar beroende på erfarenheten hos investeraren. Detta innebär dock inte att chanserna att tjäna pengar minskar, utan alla har samma möjligheter på hemsidan.

Olika sätt att investera

En annan spännande fördel med Crypto Engine är att det går att investera pengarna på olika sätt. För den som vill vara en aktiv daytrader går det exempelvis att göra manuella investeringar direkt på hemsidan. Men det går också att använda sig av Crypto Engines automatiska system. Detta tillåter investerare att schemalägga olika typer av investeringar direkt på hemsidan. På så sätt går det att tjäna pengar utan att vara aktiv. Detta kan liknas med köp och försäljning av aktier där investeraren kan använda ett system för att en viss aktie ska säljas om den går över ett visst värde.

Av: Crypto Engine

Detta är en annons från Crypto Engine och ska inte tolkas som redaktionellt material från Privata Affärer.