CROWN ENERGY: UTSER YOAV BEN-ELI TILL NY VD

2021-09-15 12:00:00

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) NGM-noterade Crown Energys styrelse har utsett Yoav Ben-Eli till ny vd. Andreas Forssell, som sade upp sig i somras, kommer att stödja den nya vd:n under den kvarvarande uppsägningstiden.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Utnämningen av den nya vd:n är villkorad av att Crown Energy beviljas undantag på kravet om bosättning inom EES. Innan ett sådant undantag beviljas kommer Andreas Forssell att fortsätta i sin roll som vd, skriver bolaget.

Yoav Ben-Eli är Crown Energys största aktieägare med ett innehav på motsvarande 72 procent av kapital och röster, enligt ägardatatjänsten Holdings.

"Jag ser fram emot att maximera värdet för bolagets aktieägare inom överskådlig framtid. Jag har några spännande idéer; förändringar som jag skulle vilja föreslå och nya ryktningar som jag vill ta bolaget till. Jag räknar med stöd från våra professionella styrelseledamöter, styrelseordförande och aktieägare och ser fram emot vår resa tillsammans under de kommande månaderna och åren", kommenterar Yoav Ben-Eli.Direkt-SE