Aktier När omikronvarianten av covid-19 visar sig ha fått fäste i USA är det dags att syna fyra aktier som hittills tagit styrk under pandemin. Det anser Jim Crainer som leder showen Mad Money hos CNBC. ”Väntar du för länge med att gå in i dessa fyra får du ångra dig,” sade han i veckans program. Med andra ord, här är fyra amerikanska aktier för bottenfiskaren.

De fyra aktierna har tagit ordentligt med stryk under pandemin, och befinner sig därför nu på köpläge-nivåer, men ”de blir inte kvar där särskilt länge till”, enligt Jim Crainer.

Aktierna är Disney, Paypal, Mastercard och Wynn Resorts, och varje långsiktig investerare bör överväga att bottenfiska – att köpa dem på dessa låga nivåer.

Disney har hållits nere av omikron-varianten, och av besvikna prenumeranter på Disney+. Men, menar Cramer, aktien förblir inte länge till på dessa fyndnivåer. Det konstaterandet gjordes samma dag som Disney handlades på 52-veckorslägsta. Cramer menar att aktien gått snett, inte bolaget, och därför är det dags att agera nu.

PayPal har inte rosat marknaden på sistone, men Cramer bedömer att innevarande kvartal är det sista på den senaste tidens låga nivå.

Mastercard har tagit stryk av den internationella handelsoron, inte minst sedan omikron kom in i bilden. Men så blir inte fallet framöver, menar Cramer.

Kasinobolaget Wynn Resorts aktie slutligen, har tappat 50 procent bara i år. Det är för stort tapp givet de tillgångar bolaget har, i till exempel Las Vegas och Macao, enligt Cramer, och han anser dessutom att bolaget är bäst i sin klass.