Podd Är det dags för bottenfiske? Eller är det för tidigt trots kursfall på 20-40 procent? Börspanelen analyserar dagens trista marknad och tipsar om ett antal särskilt köpvärda bolag - oavsett om börsen fortsätter ner eller vänder upp.

Poddens huvudtema denna gång analyserar orsakerna till den mycket tråkiga kursutvecklingen på Stockholmsbörsen hittills i år. Trots ett helt batteri av utmärkta kvartalsrapporter från börsbolagen.

Panelen blickar också ut över resten av året och gör sina kvalificerade gissningar om den fortsatta kursutvecklingen. Notera att det handlar om just gissningar, eftersom inget vet vad framtiden bjuder på. Dock skiljer sig uppfattningarna mellan paneldeltagarna.

Ett uppmuntrande budskap är att det går att göra bra aktieaffärer i de flesta marknadslägen. Och panelen bjuder, som vanligt, på ett antal bolag som förefaller särskilt köpvärda just nu.

Börspanelen består, som vanligt, av fem välkända börsnördar med den gemensamma nämnaren att de alla är författare till storsäljande aktieböcker, som du dessutom kan köpa genom Privata Affärer.

De fem är: Marcus Hernhag, aktieskribent med mycket populärt chatforum i denna tidning och författare till sju aktieböcker, Arne Kavastu Talving, trendföljande aktieanalytiker som är aktuell med sin andra egna bok, Lars-Erik Boström, aktiestrateg och börspsykolog, Ludvig Rosenstam Åhman, investeringsspecialist vid Danske Bank och Jan Sterner, ekonomijournalist, aktiebokförläggare och panelens ordförande.

Som poddlyssnare får du också ett attraktivt erbjudande att köpa panelens populära aktieböcker med rejäl rabatt. För trevlig och nyttig sommarläsning.