Aspire Globals Pariplay har fått leverantörslicens I Grekland

2021-06-10 09:30:00

Licensen tillåter Pariplay att för första gången gå in på den grekiska marknaden och erbjuda lokala operatörer såväl egenutvecklade spel som tredjepartsspel. Aspire Global har inte varit närvarande tidigare i Grekland.

Pariplays Fusion[TM]-plattform - spelhubben - innehåller tusentals spel från branschens ledande spelutvecklare och en rad back-office-verktyg för conversion och retention som ökar spelvärdet.

Licensen utfärdades av den grekiska spelmyndigheten efter en omfattande ansökningsprocess och utgör ett viktigt steg i Aspire Globals expansion i reglerade marknader.

Grekland erbjuder spännande möjligheter för leverantörer efter att nya regleringar nyligen introducerats vilket gör det möjligt för nya operatörer att gå in på marknaden och erbjuda onlinebetting och kasinospel.

Tsachi Maimon, VD för Aspire Global, säger: "Det här är ännu ett betydande steg i vår strategi att

växa på reglerade marknader över hela världen. Grekland är en snabbväxande marknad med stor potential och vi är glada över att få den här licensen. Nu ser vi fram emot att få introducera vårt innehåll på den grekiska marknaden och att växa vårt varumärke på den här spännande marknaden."

Cision