Privata Affärer nummer 6 ute nu

Publicerad 2018-05-31 07:43

Nytt nummer Privata Affärer nummer 6 är nu på väg ut till prenumeranterna. Den 3 juni finns tidningen i butik. Aktieexperten Jan Lindroth analyserar börsaktier. Och våra portföljer fortsätter att gå som tåget. Nu är det nya rekord för våra tre fondportföljer och aktieportföljen går mycket bättre än jämförelseindex!

Även det här hittar du i nya numret:

Framtidens fonder

Privata Affärers fondexpert Sofia Ullerstam har närmare granskat de fonder som står på tur att bli nästa tillväxtmarknader.

Få tillbaka dina skattepengar

Betala in ditt gamla uppskov från senaste bostadsförsäljningen. Begär sedan omprövning av dina deklarationer och inom mindre än en månad får du tillbaka gama skattepengar.

103 bonuskort

Kortexperten Per Manns visar vilka bonuskort som ger dig mest tillbaka och vilka som är snålast. Ett riktigt tabelljobb med 103 kort.

Bostäder

Snart är det dags för uppstickaren Enkla att börja med sin utlåning. Intresset för erbjudandet med räntan på 0,95 procent är mycket stort.

Globalfonder

Här är de små globalfonderna som ger mest.

Lyxhotell

Bo som en stenrik. Men till budgetpris. Per Manns tipsar om världens bästa och billigaste lyxhotell.

Experterna

Då ska du skriva en framtidsfullmakt. Privata Affärers experter svarar på läsarnas frågor.

Krönikor

Chefredaktör Per Hammarlund skriver om den orättvisa ränteskillnadsersättningen, Sofia Ullerstam om kronans inverkan på fondkurserna och Fredrik Lindberg blickar fram emot sommarbörsen.