Två färska köptips – och några aktier du kan vara utan

Publicerad 2016-04-04 08:03

Aktietips Det senaste numret av Börsveckan innehåller köprekommendationer avseende Bufab och Railcare. Tidningen har även tittat på tre stora klädbolag men hittar inget lockande erbjudande. Inte heller ICA kittlar tidningen.

Handelsbolaget Bufabs värdering är ”försiktig” och tidningen ser därmed potential. Rekommendation blir köp och Börsveckan menar att en kurs runt 70 kronor går att motivera. På fredagen stängde aktien kring 55 kronor.

ICA ger bra utdelning, men annars är aktien inte så lockande. Vänta med den aktien, skriver tidningen vidare.

Neutral rekommendation får även klädtrion H&M, det svenska bolagets konkurrent Inditex och Zalando.

Mycket talar för att bättre tider väntar för järnvägsservicebolaget Railcare, skriver Börsveckan som därför tycker att aktien är ”köpvärd”.