Marcus Hernhag: Det får mitt aktiehjärta att slå ett par extra slag

Publicerad 2015-10-24 08:32

Boktips Marcus är ett känt ansikte i Privata Affärer, Placeringsguiden och på vår sajt. Hans nya bok ”Den enkla vägen att lyckas med aktier” har gjort succé med tusentals sålda exemplar på bara en vecka.

Hur känns det att ha skrivit en bok som är så populär?

– Det får mitt aktiehjärta att slå ett par extra slag, säger Marcus Hernhag.

I boken guidar Marcus dig den enkla vägen till smartare och mer lyckade aktieaffärer, som kan ge dig väsentligt ökade inkomster. Du lär dig att strunta i börsens svängningar och i stället tänka på viktigare saker. Och att följa enkla strategier. Du sparar både tid och energi samtidigt som ditt sparkapital växer.

Marcus har även samlat ett 70-tal goda råd från några av världens mest framgångsrika aktieprofiler och kapitalförvaltare. Som lättläst sammanfattning bjuder han på sina egna bästa tips och enkla tumregler för lyckade aktieaffärer.

Varför ska aktieintresserade köpa din bok?

– Boken ger en bred kunskapsbas att stå på. Alltid kan du hitta någon ny aktiestrategi, citat, börsråd eller liknande som kan komplettera din nuvarande strategi, säger han.

Vad är det bästa tipset tycker du?

– Att köpa boken förstås! Fast skämt åsido så borde alla läsa om hur man gör för att alltid gilla läget på börsen. Det går nämligen att gilla nedgångar trots att du är långsiktig. Det handlar om att hitta den strategi och det tänk som passar just dig, säger han.