Den 21 februari intar Privata Affärer Draken i Göteborg

Nu kommer Privata Affärer till Göteborg

Publicerad 2012-02-10 07:11

Aktier och fonder har stigit rejält på några månader. Privata Affärer och gäster guidar till det nya året på Stora Placeringskvällen i Göteborg den 21 februari. Nu är hög tid att anmäla sig.

Privata Affärers Sofia Ullerstam gallrar hårt när hon väljer fonder. Av tusentals platsar några få på hennes lista över fonder som håller i längden.

På Stora Placeringskvällen i Göteborg berättar hon om vilka – och varför.

– En av nyheterna är Spiltans fond som gör det möjligt att spara i svenska investmentbolag utan kostnader för courtage, säger Sofia Ullerstam.

I hennes efterfrågade föredrag hör du också vilka fonder som är bäst när tillväxtmarknadernas börser hämtar sig. Och hur du kan tjäna på kreditmarknadens problem genom placeringar i företagsobligationer.

Under kvällen bjuds också föredrag av placeringsexperter från bland andra Handelsbankens råvaruanalys. Garantum och Strukturinvest talar om hur du utnyttjar och skyddar dig från börsens svängningar.

Placeringsguidens chefredaktör Fredrik Lindberg leder diskussioner med erfarna aktie- och råvaruplacerare om vad som är värt att köpa och sälja.

– Just nu är vårens stora utdelningar i fokus, men det finns mer att hålla ögonen på, säger Fredrik Lindberg.

Här ställs bland annat insiders aktieaffärer mot kurstrender och företagens ekonomi för att skilja vinnare från förlorare. 

Mellan föredragen bjuder Privata Affärer på lätt förtäring. Evenemanget den 21 februari i Göteborg är kostnadsfritt för dig.

Antalet platser är begränsat. Du anmäler dig här.