Fullsatt på Placeringskvällen i Göteborg

Fullsatt på Placeringskvällen i Göteborg

Publicerad 2010-02-17 14:47

500 göteborgare deltog i Stora Placeringskvällen i Göteborg på tisdagen. Den gamla klassiska biografen Draken var fylld av Privata Affärers prenumeranter och deras gäster.

Privata Affärers redaktionschef inledde med att beskriva det senaste årets förändringar och utvecklingen av de båda tidningarna Privara Affärer och Placeringsguiden.

Därefter presenterade han Privata Affärers nya råvarusajt alltomravaror.se

Moderatorn Weje Sandén introducerade därefter de fem sponsorerna. Dessa fick 20 minuter var att informera om intressanta och nya placeringar och svara på frågor från Weje Sandén.

Först ut var Anders Sandberg, vd Garantum Fondkommission som beskrev företagets strukturerade produkter.

Därefter talade Andreas Janson, marknadschef för NPG Life & Pension om möjligheterna att flytta sitt pensionskapital.

Efter en kort bensträckare var det dags för Lars Swahn, vd Svenska Bostadsfonden som beskrev möjligheterna med att investera i svenska hyresbostadshus.

Därefter pratade Fredrik Tamm, från Danske Invest om vad som är hett att investera i. Sist ut i denna första avdelning var Swedbank Roburs vd Johan Grevelius som gav sin syn på vad som är viktigt att tänka på innan man investerar under 2010.

Privata Affärers aktieskribent Fredrik Lindberg gav konkreta börstips och beskrev sin personliga syn på risker, och möjligheter under innevarande år.

Till sist blev det en kort debatt mellan Fredrik Lindberg, Fredrik Tamm och Johan Grevelius, innan fyra helårsprenumerationer, två på Privata Affärer, två på Placeringsguiden, lottades ut.

PRIVATA AFFÄRER

Följande vann under placeringskvällen:
En ett års prenumeration på Privata Affärer
Ann Fohlin, Sandhult
Björn Rosengren, Göteborg

En ett års prenumeration på Placeringsguiden
Åke Holgersson, Brastad
Lena Eriksson,  Västra Frölunda