Podd Efter stockholmsbörsens rejäla nedgång med 30 procent från årets början bjöd sommaren på en snabb uppstuds med dryga 10 procent. Är det dags att blåsa faran över eller är det för optimistiskt?

I Börspanelens podd för augusti analyseras utfallet av alla delårsrapporter efter halvårsskiftet. Intrycken är övervägande positiva. Men en hel del orosmoln ligger kvar. Vad händer med inflationen, räntorna och konjunkturen? Kraxar olyckskorparna för högljutt? Vilka ljuspunkter kan skönjas på lite längre sikt?

Paneldeltagarna ger svaren på de frågorna med hjälp av kvalificerade gissningar. Samtidigt som de ödmjukt konstaterar att ingen vet vad som händer i framtiden.

Ändå vågar de sig på ett antal aktuella tips om bolag med särskilt lovande utsikter. Och konstaterar, som tidigare, att det går att göra bra långsiktiga aktieaffärer i alla marknadslägen.

Börspanelen består av fem välkända börsnördar med den gemensamma nämnaren att de alla är författare till storsäljande aktieböcker, som du dessutom kan köpa genom Privata Affärer.

De fem är: Marcus Hernhag, aktieskribent med mycket populärt chatforum i denna tidning och författare till sju aktieböcker, Arne ’Kavastu’ Talving, trendföljande aktieanalytiker som är aktuell med sin andra egna bok, Lars-Erik Boström, aktiestrateg och börspsykolog, Ludvig Rosenstam Åhman, investeringsspecialist vid Danske Bank (ledig denna gång p g a välförtjänt semesterresa) och Jan Sterner, ekonomijournalist, aktiebokförläggare och panelens ordförande.

Som poddlyssnare får du också ett attraktivt erbjudande att köpa panelens populära aktieböcker med rejäl rabatt. För inspirerande och nyttig läsning.