Viktig information om Stora Placeringskvällen i Stockholm 9 mars

Publicerad 2020-03-05 10:18

OBS VIKTIG INFORMATION På måndag är det dags för årets första placeringskväll i Stockholm Med anledning av Corona-viruset ber vi er därför ta del av följande information. Med anledning av risk för smittspridning av Corona-viruset har Bonnier News, där Privata Affärer ingår, infört besöksrestriktioner till alla Bonnier News arbetsplatser, fastigheter och arrangemang.

Bonnier News/Privata Affärer tar inte emot besökare som de senaste 14 dagarna besökt något av de länder/ regioner som Folkhälsomyndigheten utpekar som högriskområden.

I nuläget Kina, Hongkong, Iran, Sydkorea samt de italienska regionerna Aostadalen, Piemonte, Ligurien, Lombardiet, Emilia-Romagna, Trentino-Alto Adige, Veneto, Friuli Venezia Giulia och Toscana.

Vi hoppas på förståelse för denna åtgärd.

Med det sagt kan vi lova heta placeringstips och intressanta föreläsare på måndag. 

På scen finns bland annat representanter från DNB, Spiltan Fonder, Atlant Fonder, Simplicity, Catella, TIN Fonder, Odin Fonder och C Worldwide som berättar om spännande investeringar. 

Dessutom får du höra finansanalytikern Peter Malmqvist gå igenom börsläget just nu och tipsa om intressanta aktier.

I pausen bjuder vi på lättare förtäring och då kan du också passa på att stifta närmare bekantskap med utställarna.

Evenemanget är gratis för prenumeranter. Om du inte är prenumerant kan du bli det för en billig penning i samband med anmälan.

I och med att du anmäler dig godkänner du att vi i framtiden skickar ut e-postinformation till dig om liknande evenemang eller andra erbjudanden från Privata Affärer. Mer information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida Bonniermag.se/dataskyddspolicy