tisdag26 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Välkommen till Sveriges bästa börsbevakning!

Publicerad: 7 november 2011, 06:00

Med start i dag tisdag 8 november lanserar Veckans Affärer, Privata Affärer och Placeringsguiden nu vårt gemensamma nyhetsbrev Börsguidens morgonrapport.


Fem dagar i veckan lagom till börsöppning bjuder Börsguidens morgonrapport på en summering av de senaste börsnyheterna, en initierad teknisk analys, nyhetskommentarer och fond- och aktietips från Sveriges vassaste börsredaktion.

Varje morgon summerar Love Samson från VA Börs rörelserna på marknaden för att hitta de hetaste tekniska trenderna. Det handlar om att värdera det tekniska utgångsläget utifrån valutarörelser, handeln på börserna, indexrörelser och upp- och nedgångar på råvarumarknaderna. Ambitionen är att tydligare förutse marknadens rörelser.

På tisdagar och torsdagar bjuder Privata Affärer och Placeringsguidens börsredaktioner på webbexklusiva aktietips. På torsdagar är det dags för Veckans Affärers aktierekommendationer och på fredagar öppnar vi för läsarfrågor i Privata Affärers aktiechatt.

Däremellan kommenterar våra börsreportrar aktuella nyhetshändelser och viktiga marknadsrörelser.

Genom att göra gemensam sak på webben vässar vi börsbevakningen med fler aktieanalyser och många nya portföljtjänster.
Vår ambition är att göra Börsguiden till Sveriges bästa och nyttigaste börssajt med fler och bättre verktyg för dina aktieplaceringar och din privata ekonomi.

Väl mött,
Per-Olof Lindsten, börschef Veckans Affärer
Fredrik Lindberg, redaktör Privata Affärer & Placeringsguiden

PSST…Du prenumerar väl redan på Privata Affärers nyhetsbrev med de senaste placeringsråden för din privata ekonomi: Senaste nytt 10.00
HÄR anmäler du dig. Skriv Privata Affärers nyhetsbrev i ämnesraden.

PSST2…Du missar väl inte Veckans Affärers eftermiddagsbrev med de senaste från VA Ledarskap, VA Hållbarhet och VA Börs. Varje måndag gör VA Börs en webbexklusiv teknisk analys av börsen. På tisdag, onsdag och fredagar kommenterar VA Börs-redaktionen stora marknadsrörelser och nyhetshändelser.
Anmäl dig HÄR, skriv Veckans Affärers nyhetsbrev i ämnesraden.

Dela artikeln:

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Prenumerera