fredag22 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Våga göra det du vill

Publicerad: 23 juli 2012, 13:40

För att bli en framgångsrik entreprenör är det viktigt att du får utlopp för dina talanger, dina ambitioner och din passion. En vanlig fälla är att du börjar stagnera i ditt jobb och sätter ditt professionella rykte på spel.

Ämnen i artikeln:

Entreprenör

NA

Nya Affärer


Är du där du måste vara, eller är du där du vill vara? Om du känner igen dig i det förstnämnda borde du göra något åt det. Det skriver Per Frykman på sin hemsida. Per Frykman arbetar med att utveckla professionella rykten och är pionjär inom detta område.

– En person sa i ett samtal med mig att man kan förlora pengar många gånger, men sitt professionella rykte kan man bara tappa en gång, säger Per Frykman.

Per Frykman säger att ditt professionella rykte är i särklass din viktigaste tillgång. Det som kan riskera det professionella ryktet är att man inte får ut tillräckligt av exempelvis sin talang eller passion. Då kan mycket i jobbet bli rutin, man presterar sämre och kan inte längre inspirera sina kunder. Om du på detta sätt börjar stagnera i arbetet tar din trovärdighet skada.

Dela artikeln:

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Prenumerera