tisdag26 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Ny bok av Marcus Hernhag – så lever du på aktieutdelningar

Publicerad: 25 augusti 2016, 11:17

Foto: TT/Montage

Efter succén med sin första grundläggande aktiebok har Marcus Hernhag nu kommit med en uppföljare. I den nya boken ger han sina bästa tips kring sin egen favoritstrategi för klokt och framgångsrikt aktiesparande: Satsa på aktier med stabil utdelning.

Ämnen i artikeln:

Marcus Hernhag

PA

Privata Affärer

red@privataaffarer.se


Strategin är enkel och välkänd sen länge och mycket populär utomlands, särskilt i USA. Av någon anledning har utdelningsstrategin inte fått samma uppmärksamhet i Sverige vilket Marcus Hernhag vill ändra på.

– Utdelningar är lättast att navigera utifrån, till skillnad från bolagens vinster som svänger mer och aktiekurserna som svänger ännu mer. Utdelningsstrategin gör det lätt för dig som vill vara långsiktig, passiv och spara tid. Ändå är den kraftfull i längden. Därför passar den även som ett relativt enkelt sätt att pensionsspara, säger Marcus Hernhag.

I boken förklarar Marcus Hernhag steg för steg hur du enkelt bygger upp din egen portfölj av stabila utdelningsaktier. Sen kan du luta dig tillbaka och strunta i aktiekurser som åker upp och ner. Du kan se fram emot utdelningarna som på sikt växer till sig effektivt mer och mer.

– Alla med en dröm om att kunna unna sig mer i framtiden behöver en bra strategi för att ta sig dit via sparande i aktier. Jag guidar dig i valet mellan utdelningshöjare och aktier med hög direktavkastning. Boken innehåller 25 steg mot att kunna leva på aktieutdelning, säger Marcus Hernhag.

Du som läser Privata Affärer får köpa ”Bli rik på aktieutdelning” för specialpriset 195 kr plus porto. Klicka här för att beställa.

Dela artikeln:

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Prenumerera