söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Julen på Privata Affärer

Publicerad: 21 december 2009, 10:53

Nu är julen här och helgerna innebär förstås en del förändringar på privataaffarer.se.


Magnus Gustavsson

magnus.gustavsson@privataaffarer.se


De dagar börsen har öppet kan du som vanligt läsa dagens viktigaste privatekonomiska nyheter på privataaffarer.se.

Dessutom kommer vi att bjuda på en hel del intressant helgläsning. Bland annat får du veta vilka fonder som gått bäst under det senaste decenniet, hur IPS fungerar och hur toppförvaltarna ser på det kommande decenniet. Det lönar sig alltså att regelbundet titta in på privataaffarer.se även under jul- och nyårshelgerna.

Nyhetsbreven
Mellan den 24 december och 11 januari skickar vi endast ut vårt eftermiddagsbrev Senaste nytt de dagar börsen har öppet. Börsnytt och Småföretag har däremot julledigt.

Experterna
Våra experter tar också julledigt. Det innebär att vår experttelefon är stängd mellan den 24 december och 17 januari. Den 18 januari kan du som prenumererar på Privata Affärer återigen ställa frågor till våra experter måndag-torsdag mellan klockan 10 och 11.

Aktiechatten
Även Aktiechatten har juluppehåll. Marcus Hernhag återkommer dock redan fredagen den 8 januari. Mellan klockan 10 och 11 svarar han på dina frågor om aktier och börsen på www.privataaffarer.se/chatt .

Butiken
Som några av er säkert har märkt har Privata Affärers butik fått nytt utseende. Butiken drivs numera i samarbete med Adlibris.com. Genom samarbetet kan vi ge dig mycket låga priser på böcker om privatekonomi samtidigt som du kan handla andra böcker från hela Adlibris.com sortiment.

Observera att du som tidigare varit kund i Privata Affärers butik måste skapa ett nytt användarkonto på http://www.adlibris.com/privataaffarer/ för att kunna handla. Är du redan kund hos Adlibris.com rekommenderar vi ändå att du skapar ett nytt konto för att kunna ta del av Privata Affärers tips och erbjudanden.

Om ni har frågor om detta kan du skicka e-post till butiken@privataaffarer.se .

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR önskar vi på Privata Affärer!

Dela artikeln:

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Prenumerera