torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Blandad utveckling i portföljen

Publicerad: 9 juni 2023, 04:49

Det har varit ömsom vin och ömsom vatten den senaste veckan bland innehaven i vår portfölj. Här är veckans sammanfattning av portföljbolagens utveckling.


Marcus Fridell

marcus.fridell@privataaffarer.se


Börsen är inne i en stark period. I USA är det indextunga teknikjättarna som är draglok. Även på den svenska börsen är det bra fart i indextunga aktier, inte minst verkstadsbolagen med Atlas Copco i spetsen.

Den senaste veckan har Stockholmsbörsens index stigit med drygt 2 procent. Bland småbolag är utvecklingen överlag svalare, vilket i viss mån speglas i vår portfölj som har haft en blandad utveckling.

I Awardit har affärsområdeschef Mattias Lundqvist köpt aktier för 138 000 kr. Aktien är upp med 0,6 procent den senaste veckan.

Raysearch har stigit med 2,3 procent, dock utan några bolagsspecifika nyheter medan Sagax D har stärkts med 2,4 procent.

I OEM har storägaren Traction minskat sitt innehav något efter att ha sålt aktier för ungefär 12 miljoner kr. Det utgör dock en marginell minskning då bolaget fortsatt äger aktier värda över 400 miljoner kr i OEM. Aktien har backat med 0,4 procent den senaste veckan.

Stolt-Nielsen har backat med 3,4 procent och Vertiseit med drygt 5 procent, utan några bolagsspecifika nyheter har presenterats.

Vår likviditetsplacering i Creaspac har stärkts med 0,8 procent den senaste veckan.

Tabellen som hör till artikeln kan inte längre visas.

Dela artikeln:

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Prenumerera