Välkommen till Privata Affärers sidor för prenumeranter


Är du inte prenumerant kan du bli det här.

Om du redan är prenumerant kan du läsa tidningarna online här nedanför. OBSERVERA att du måste vara inloggad och registrerad som prenumerant för att kunna läsa tidningarna online. Annars får du ett felmeddelande. Läs mer nedan.

  
Läs Privata Affärer årgång 2011 och framåt.  
         
  Läs Placeringsguiden årgång 2011 och framåt.  
         
  Läs Fondguiden årgång 2011 och framåt.  

 

Så här gör du:

Privata Affärer och Placeringsguiden publiceras både som papperstidning och digital tidning. Som prenumerant kommer du åt den digitala tidningen före alla andra. 

I läsverktyget hittar du omfattande arkiv, sökfunktioner och mycket mer. Allt tillgängligt dygnet runt direkt i din smartphone, dator eller läsplatta.

För att läsa tidningen behöver du först och främst ett konto på privataaffarer.se. Om du inte har ett konto kan du skapa ett här. 

Du behöver också ange ditt prenumerationsnummer och det postnummer din tidning går till. Det tiosiffriga prenumerationsnumret slutar på 68 om du prenumererar på Privata Affärer och 69 om du prenumererar på Placeringsguiden. Dessa uppgifter hittar du på baksidan av tidningen:


Obs! I mars 2013 bytte vi prenumerationssystem och alla prenumerationsnummer byttes ut. Du som tidigare matat in ditt prenumerationsnummer måste alltså mata in det nya numret för att kunna läsa online.

Logga in på ditt konto på privataaffarer.se och ange prenumerationsnummer och postnummer under inställningar. Observera att både postnummer och prenumerationsnummer skrivs UTAN mellanslag.

Vänligen notera: Just nu har vi problem med utlandsprenumeranters koppling till systemet. Maila oss på support@privataaffarer.se med dina uppgifter så hjälper vi dig manuellt.

Klicka sedan på skicka. Nu har du angett den information som behövs och du kan läsa tidningen. Klicka sedan på någon av alternativen nedan:

  
Läs Privata Affärer årgång 2011 och framåt.  
         
  Läs Placeringsguiden årgång 2011 och framåt.  
         
  Läs Fondguiden årgång 2011 och framåt.