Tajma dina affärer som ett proffs

Tajma dina affärer som ett proffs

Publicerad 2017-06-14 14:17:00

TA-skolan Nu öppnar vi anmälan till vår populära TA-skola där börslegendaren Ingemar Carlsson lär dig att placera med bättre tajmning. Antalet platser på höstens tre kurssteg är begränsat, passa på att anmäla dig nu.

Ingemar Carlsson har ägnat 30 år åt trading och teknisk analys. Han är välkänd inte minst bland Placeringsguidens läsare där han i varje utgåva guidat till trender i börsindex och enskilda aktier under 15 år.

Nu kan du lära dig hans analysmetoder för att göra bättre affärer, oavsett var du bor. All undervisning sker på webben.

– Vi får många frågor om kortsiktig handel, men också om hur man som mer långsiktig placerare känner igen och undviker sämre börsperioder. Därför känns det bra att kunna erbjuda den här möjligheten att utvecklas med en så erfaren analytiker som lärare, säger Placeringsguidens chefredaktör, Fredrik Lindberg.

Varje kurs består av fyra lektioner där Ingemar Carlsson pedagogiskt går igenom hur du bland annat analyserar trender, identifierar varningssignaler och möjligheter och tajmar dina aktieaffärer bättre.

Allt med aktuella börsgrafer som visar hur kurserna rör sig just nu.

Som kursdeltagare kommunicerar du med Ingemar Carlsson under kursen och har möjlighet att ställa frågor. Hela lektionen spelas in så att du har möjlighet att reflektera och repetera i lugn och ro, och kan ta del av kursavsnitt även om du missar en lektionstid.

Om du vill har du också möjlighet att i efterhand diskutera med andra kursdeltagare i en Facebookgrupp för enbart dem som gått samma kursnivå.

För att hinna med frågor begränsar vi antalet deltagare på varje kurs till högst 60 personer.

Här finns en utförligare beskrivning av vad varje kurs tar upp och hur det digitala klassrummet fungerar.

Pris och anmälan

Priset per kurs är 1 295 kr inklusive moms för dig som är prenumerant på Privata Affärer eller Placeringsguiden. Övriga betalar 1 495 kr inklusive moms per kurs.

Innan terminen drar igång går Ingemar kostnadsfritt igenom det aktuella börsläget i september via vårt digitala klassrum. Du betalar inget och binder dig inte till att gå kurser men behöver föranmäla dig för att kunna ta del av prognosgenomgången vid någon av de tre demotillfällena som varar cirka 15 minuter.

Du anmäler dig här nedan. I och med att du anmäler dig accepterar du också våra villkor som du kan se nedanför anmälningsformuläret. Observera senaste betaldag vid sen anmälan.

Vi ber dig kontrollera en extra gång att du har skrivit in din e-postadress och övriga uppgifter korrekt för att du ska kunna delta i kurserna.

Samtliga kurstillfällen utom det första i grundkursen är tisdagar klockan 19.00 och varar cirka 90 minuter, inklusive cirka 30 minuters avslutande frågestund.

Om du vill ge bort en kurs i present klickar du på "jag beställer kursen till någon annan som gåva" här nedanför. Faktura och bekräftelse skickas då till dig som beställer.

OBSERVERA: Grundkurs, steg 1: 2/10, 10/10, 17/10, 24/10 är nu fullbokad. Men vi har satt in en extra grundkurs steg 1 4/10, 11/10, 18/10, 25/10 som går att anmäla sig till.