Anmäl dig till vårens kurser i TA-skolan

Anmäl dig till vårens kurser i TA-skolan

Publicerad 2018-01-28 06:00:00

TA-skolan I TA-skolans kurser lär börslegendaren Ingemar Carlsson dig att tajma dina affärer som ett proffs. Nytt för 2018 är att Ingemar Carlsson håller fyra heldagskurser på plats i Stockholm och Göteborg, utöver vårens fyra kurssteg i vår online-utbildning.

Ingemar Carlsson har ägnat 30 år åt trading och teknisk analys. Han är välkänd inte minst bland Placeringsguidens läsare där han i varje utgåva guidat till trender i börsindex och enskilda aktier under 15 år.

I vår onlineutbildning kan du lära dig hans analysmetoder för att göra bättre affärer, oavsett var du bor. All undervisning sker på webben.

Du som i stället vill komprimera ett kurssteg till en heldag och träffa Ingemar kan nu också göra det på grund- och fortsättningskurserna i Stockholm och Göteborg.

– Vi får många frågor om kortsiktig handel, men också om hur man som mer långsiktig placerare känner igen och undviker sämre börsperioder. Därför känns det bra att kunna erbjuda den här möjligheten att utvecklas med en så erfaren analytiker som lärare, säger Placeringsguidens chefredaktör, Fredrik Lindberg.

TA-skolan online

Varje kurs i onlineutbildningen består liksom tidigare av fyra lektioner där Ingemar Carlsson pedagogiskt går igenom hur du bland annat analyserar trender, identifierar varningssignaler och möjligheter och tajmar dina aktieaffärer bättre.

Allt med aktuella börsgrafer som visar hur kurserna rör sig just nu.

Som kursdeltagare kommunicerar du med Ingemar Carlsson under kursen och har möjlighet att ställa frågor. Hela lektionen spelas in så att du har möjlighet att reflektera och repetera i lugn och ro, och kan ta del av kursavsnitt även om du missar en lektionstid.

Samtliga kurstillfällen för onlineutbildningen är tisdagar klockan 19.00 och varar cirka 90 minuter, inklusive cirka 30 minuters avslutande frågestund.

Om du vill har du också möjlighet att i efterhand diskutera med andra kursdeltagare i en Facebookgrupp för enbart dem som gått samma kursnivå.

Här finns en utförligare beskrivning av vad varje kurs tar upp och hur det digitala klassrummet fungerar.

TA-skolans lördagskurser

Du som hellre tar någon av de två första kursnivåerna i ett svep under en lördag kan nu göra även det. Lördagskurserna sker centralt i Stockholm och Göteborg på nedan angivna datum mellan klockan 9.00 och 16.00, inklusive lunchpaus.

Priset är det samma som för onlinekurserna och inkluderar eftermiddagskaffe men inte lunch. I priset ingår ett kursmaterial, men inte den inspelning som sker av onlinekurserna.

Lokal i Stockholm är Bonnierhuset på Torsgatan 21, i anslutning till Privata Affärers redaktion. Lokal i Göteborg meddelas senare.

För att hinna med frågor begränsar vi antalet deltagare på varje kurs till cirka 60 personer.

Pris och anmälan

Priset per kurs är 1 295 kr inklusive moms för dig som är prenumerant på Privata Affärer eller Placeringsguiden. Övriga betalar 1 495 kr inklusive moms per kurs.

Du anmäler dig här nedan. I och med att du anmäler dig accepterar du också våra villkor som du kan se nedanför anmälningsformuläret. Observera senaste betaldag vid sen anmälan.

Vi ber dig kontrollera en extra gång att du har skrivit in din e-postadress och övriga uppgifter korrekt för att du ska kunna delta i kurserna.

Om du vill ge bort en kurs i present klickar du på "jag beställer kursen till någon annan som gåva" här nedanför. Faktura och bekräftelse skickas då till dig som beställer.