Rejäl uppgång för Privata Affärer

Rejäl uppgång för Privata Affärer

Publicerad 2016-02-04 09:39:00

PA Privata Affärer ökar antalet läsare med drygt 5 procent i senaste Orvestomätningen, jämfört med samma kvartal i fjol.

Teckna en prenumeration du också:

Vill du också ansluta dig till den växande skaran av Privata Affärer-läsare? Med en prenumeration på tidningen riskerar du inte att missa några av våra lönsamma tips. Vi ger dig helt enkelt ett rikare liv!

Klicka här för att beställa en prenumeration.

Om vi jämför med föregående kvartal har Privata Affärer ökat med hela 15 procent.

– Jättekul att vi ökar så mycket igen. Men vi har känt att det är ett bra drag kring allt vi gör. Det gäller tidningarna, sajterna, alla eventen, nyhetsbreven, poddar, kurserna, resorna. Ja, allt, säger Per Hammarlund, chefredaktör för Privata Affärer.

I dag har Privata Affärer 143 000 läsare i snitt per utgåva.

– Några roliga detaljer är att siffrorna också visar att vi får fler kvinnliga läsare och även fler yngre läsare, konstaterar Per Hammarlund.

Orvestosiffrorna avslöjar att ungefär var tredje PA-läsare i dag är kvinna och att 11 000 är mellan 16 och 24 år. Dessutom är 25 000 av läsarna inte äldre än 34 år.

Få av Privata Affärers konkurrenter vågar numera vara med i dessa mätningar. Exempelvis finns Veckans Affärer och Affärsvärlden inte längre med i Orvestos undersökningar. Men Aktiespararen mäts och den tidningen tappade hela 24 procent av sina läsare i den färska undersökningen.

Privata Affärer