Fixa julklapparna i Privata Affärers butik Foto: istockphoto

Fixa julklapparna i Privata Affärers butik

Publicerad 2017-12-04 09:30:00

Butik Julen närmar sig med stormsteg. Därför har vi fyllt Privata Affärers butik med smarta och prisvärda prylar, läsarresor, kurser och böcker. Vi hjälper dig helt enkelt med din julshopping.

I vår prylbutik erbjuder vi smarta varor som skimningsskyddad plånbok eller korthållare, powerbank med solcell, exklusiv kabinväska samt husgeråd till kanonpriser.

Läs mer och beställ här.

Marcus Hernhags tredje aktiebok handlar om hur man bygger upp en långsiktig vinnarportfölj med värdeaktier. Boken är ett måste för den som är intresserad av aktier och placeringar.

Köp boken här till specialpris.

Ett annat julklappstips för den aktieintresserade är en kurs i PA-skolan. Under vårterminen håller vi kurser i Stockholm, Göteborg och Malmö. Kurserna finns i flera olika nivåer.

Läs mer om PA-skolan här.

I TA-skolan lär sig deltagarna att använda teknisk analys för att tajma aktieaffärerna. Lärare är börslegendaren Ingemar Carlsson. Förutom vårens fyra onlinekurser kommer Ingemar också hålla fyra heldagskurser på plats i Stockholm och Göteborg.

Läs mer om TA-skolan här.

Följ med Privata Affärer till Japan och lär känna den pulserande storstaden Tokyo och historiska Kyoto. Med på resa är tidningens tidigare chefredaktör som under veckan håller en placeringsskola. Du får också delta i flera studiebesök.

Läs mer och boka här.

I vår bär det återigen av till Mittens Rike. Se det nya Kina växa fram och lära känna drivkrafterna bakom världens snabbast ekonomiska expansion. Lär dig mer om affärslivet i Kina från svenska affärsmän verksamma i Peking.

Läs mer och boka här.