THE MARKETING GROUP: SÄLJER ETT DOTTERBOLAG, LÄGGER NER ANNAT

2018-01-12 09:10:27

STOCKHOLM (Direkt) The Marketing Group, TMG, aviserar avyttringen av dotterbolaget och marknadsföringsbyrån Creative Insurgence.

Medgrundare av Creative Insurgence har gått med på att köpa tillbaka verksamheten genom att lämna tillbaka 900.000 aktier som kommer att kancelleras.

"Creative Insurgence specialiserar sig på livsstilsmarknadsföring av barer, klubbar och restauranger. Bolaget köptes av den tidigare TMG-ledningen och vi känner att det kommer må bättre av att drivas som egen", skriver TMG:s vd Adam Graham.

Enligt överenskommelsen sker avyttringen den 1 januari 2017 vilket innebär att alla eventuella förluster för Creative Insurgence under helåret 2017 inte kommer att påverka TMG.

Vidare meddelar bolaget att Chris Reed lämnar dotterbolaget Black Marketing som också läggs ner. Black Marketing var förlustbringande och anses inte vara lämpligt för TMG, heter det. TMG utvärderar för närvarande eventuella rättsliga åtgärder mot Chris Reed, skriver bolaget utan att gå in på detaljer.Kristine Trapp +46 8 5191 7927
Nyhetsbyrån Direkt


Direkt-SE